Merel en Franny hebben een muzikale verrassing voor Gerrit en Jessie

Merel en Franny hebben een muzikale verrassing voor Gerrit en Jessie

Jessie en Gerrit zijn afgelopen avond buiten op het podium hun optreden aan het repeteren voor de Single Release party. Wat later krijgen ze bezoek van Maarten. Hij zal de techniek en de spullen regelen voor hun spetterende optreden. De drie bespreken vervolgens de afmetingen van het podium en waar alle lampen en speakers worden geplaatst. Nog wat later hebben Merel en Franny nog een verrassing voor hun mede bewoners. De dames staan op het podium en Jessie en Gerrit moeten voor het podium staan als publiek. Hiske pakt de microfoon en ze introduceert Toffe Tina en Mister B*tchman. Het nummer van Jessie en Gerrit gaat aan en Franny en Merel doen de mannen na. De andere bewoners kijken mee naar het optreden en moeten erom lachen. Het optreden lijkt geslaagd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *