Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 2 oktober

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 2 oktober

De bewoners komen samen om te vergaderen. Shelley en Mylène zijn niet aanwezig. Merel kondigt aan dat er al 495 kaarten zijn gekocht voor Podiumvrees op vrijdag 4 oktober. Ze vertelt verder dat er veel te doen staat voor het evenement. De bewoners nemen daarna de taakverdeling en de line-up door. Hiske geeft aan dat op dezelfde dag als Podiumvrees een ouderen dag wordt georganiseerd. Andrea stelt voor dat Mariska de leiding op zich neemt dit omdat ze de vorige keer op het laatste moment heeft afgehaakt. Mariska stemt hiermee in. Jessie stelt voor dat ze iemand kiezen die minder druk is. Alexandra en Andrea nemen uiteindelijk de verantwoordelijkheid op zich.

Jordie vertelt vervolgens dat het zakgeld is bijgewerkt. Hij wil invoeren dat er geen uitgaven meer worden gedaan als een bewoner daar het zakgeld niet voor heeft. Hiske is argwanend of dit plan zal lukken en benadrukt dat Shelley nu al op 28 euro zit voor de rest van de maand. Jens stelt voor om de winstmarges weer in te voeren, zodat de bewoners kunnen werken voor geld. Meerdere bewoners geven aan het hier niet mee eens te zijn, omdat ze gezamenlijk hebben bepaald dat sinds de finale alles naar de bv gaat. Wanneer Shelley de silo in komt lopen geeft ze de garantie dat ze niet meer in het rood komt te staan. Alexandra wil dat vrijdag iets speciaals organiseren voor Shelley, omdat zij dan 15 maanden in Utopia 2 zit. De rest van de bewoners springen niet van enthousiasme, maar Alexandra vindt dat Shelley dit verdient. Na afloop bedankt Shelley Alexandra voor haar zegje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *