Er gaat een gerucht rond in Utopia 2, is Mylène zwanger?

Er gaat een gerucht rond in Utopia 2, is Mylène zwanger?

De laatste tijd ligt Mylène veel op bed en voert ze weinig werk uit. Ook heeft ze de laatste tijd last van haar rug zegt en voelt ze zich een beetje ziekjes. Dit zijn de bewoners opgevallen en ze beginnen erover te klagen. Er gaan zelfs geruchten rond dat Mylène zwanger zou kunnen zijn. Ook omdat ze vaak erg vermoeid is en tot laat in bed blijft liggen. Het lijkt me sterk begint Jens. Ze heeft gewoon goede anticonceptie voegt hij eraan toe toe. En zegt wel dat hij weet dat Mylène bepaalde klachten heeft omdat hij elke dag naast haar wakker wordt maar waar het aan ligt weet hij niet goed. Jessie lijkt het onwaarschijnlijk, met die paar symptomen die ze aangeeft. Als ze gewoon haar anticonceptie neemt zou er niks aan de hand zijn. Nu maar hopen dat ze de anticonceptie slikt zegt Jessie nog. Zou Mylène zwanger kunnen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *