De inwoners krijgen een emotionele lezing en zijn allemaal erg geraakt

De inwoners krijgen een emotionele lezing en zijn allemaal erg geraakt

Alle bewoners verzamelen zich in de silo voor een lezing. Shelley heeft sprekers uitgenodigd om te praten over gescheiden ouders. In totaal zijn er vier ervaringsdeskundigen die met de bewoners zullen praten over de scheiding van ouders. Ze praten onder andere over de gevolgen na het scheiden. De bewoners worden betrokken in de bespreking en ze mogen van alles vragen. Zo wil Mylène meer weten over het in contact blijven met je ouders na de scheiding. Eén van de sprekers deelt haar verhaal. Dit is herkenbaar voor Shelley die daar erg verdrietig van wordt en begint te huilen. Ook is er ruimte voor de bewoners om hun eigen verhaal te delen. Merel wordt gevraagd meer te vertellen, maar ook zij wordt emotioneel. Ze heeft nog altijd erg moeilijk met de scheiding van haar ouders. Jessie is er om haar te steunen. Ze loopt daarna huilend weg en Jessie loopt mee om haar te troosten. De andere bewoners blijven nog bij de lezing. Er worden nog tips gegeven over hoe je goed met de scheiding om kunt gaan. Een voorbeeld is dat je goed contact moet houden en positief moet blijven praten. Na de bespreking geven de bewoners elkaar complimentjes, ze zijn trots op elkaar voor wat ze hebben gezegd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *