Alexandra en Mylène maken ruzie over de eendeneieren

Alexandra en Mylène maken ruzie over de eendeneieren

Andrea vertelt aan Mylène dat er nieuwe eieren bij de eenden zijn gevonden. Andrea checkt bij Mylène, als hoofdverantwoordelijke, of het wel handig is om de eieren te houden met het naderende einde van Utopia 2. Mylène bepaalt dat de eieren weggaan om de eenden onnodige stress te besparen.  Wanneer Alexandra en Hiske de eieren proberen te vinden, komt Andrea met het nieuws over het weghalen van de eieren. Alexandra vindt het niet kunnen dat ze de eieren weg willen halen zonder overleg en wil dierenverzorger Roos gaan contacten. Hiske geeft Alexandra gelijk, maar wil het eerst met Mylène overleggen. Alexandra en Hiske lopen naar Mylène om te vertellen over de gevonden eieren. Mylène vertelt dat haar besluit vast staat: de eieren gaan weg! Hiske vindt haar besluit heel erg. Mylène wil niet verder in discussie gaan en loopt weg. Alexandra zegt het zat te zijn dat er geen normaal gesprek met Mylène valt te voeren. Alexandra en Hiske leggen het verhaal voor aan Jessie en Merel. Jessie en Merel steunen Hiske en Alexandra in het initiatief om Roos te bellen. Ook Franny vindt dat ze niet zomaar de eieren weg kunnen halen. Hiske besluit om Roos te bellen, maar krijgt haar niet te pakken. Alexandra maakt het niet uit wat voor oorlog ze gaat ontketenen, maar ze zorgt dat de eieren blijven. De eenden blijven lekker hier,  zegt Hiske.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *