Veel irritatie tijdens het afbreken van de tenten

Veel irritatie tijdens het afbreken van de tenten

De tenten die gebruikt werden voor de Happy Kids Familiemarkt werden gister  door de bewoners afgebouwd en weer netjes opgeruimd. Het is een zware klus die veel tijd in beslag neemt. Niet elke bewoner voelt zich genoodzaakt om te helpen. Dylan ergert zich aan Mariska die de silo aan het opruimen is terwijl de tenten volgens hem meer prioriteit hebben. Niet alleen Dylan irriteert zich aan een andere bewoner. Ook Mylène roept of Jordie haar wil helpen, maar dit valt niet goed bij hem. Hij is namelijk druk bezig met de tentharingen eruit halen en vindt Mylènes opmerking niet terecht. Mylène probeert uit te leggen waarom ze hem roept, maar Jordie lijkt geen zin te hebben in een discussie. Hij besluit haar met een paar andere bewoners te helpen. Ondertussen irriteert Merel zich aan Shelley die niet lijkt mee te willen werken met het afbouwen. Ja, ik ben nu even bezig, zegt Shelley tegen Merel. Zal ze uiteindelijk meehelpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *