Alexandra voelt zich buitengesloten en uit haar frustraties bij Shelley

Alexandra voelt zich buitengesloten en uit haar frustraties bij Shelley

Alexandra vertelt aan Shelley dat ze het niet leuk vindt dat ze niet mag deelnemen aan de opening van de gym. Volgens haar gaan Franny, Jordie, Dylan en Brandon het samen doen, omdat zij samen de sportschool hebben gebouwd.  Alexandra vertelt dat ze misschien geen handarbeid heeft gedaan, maar ze heeft wel de dure apparatuur voor de sportschool geregeld. Fl*kker op man. Ik mag geen lintje gaan doorknippen omdat ik geen handarbeid heb gedaan. Het wordt steeds gekker, zegt Alexandra tegen Shelley. Shelley geeft aan dat ze het op deze manier niet zou moeten willen. Alexandra is het met Shelley eens. Vind jij dat Alexandra wel onderdeel van de opening moet zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *