Shelley interviewt Gerrit voor het Utopia magazine

Shelley is Gerrit aan het interviewen voor het Utopia Magazine. Hoi Gerrit. Ik heb nog één vraag voor je. Hoe graag wil jij de titel van Utopia 2 winnen? vraagt de vrouwelijke bewoonster. Ik ben finalist zegt Gerrit, ik wil hem wel graag winnen ja! Shelley is benieuwd of Gerrit daar alles voor zou doen, maar Gerrit vraagt zich af wat zij met alles bedoeld. Alles wat je kan doen om de titel te winnen zegt Shelley. Gerrit geeft aan dat de titel je gegund moet worden, maar hij vindt het prima dat hij als finalist kans maakt om de winnaar te worden en dat ze wel zullen zien wie de winnaar wordt.

Shelley blijft doorvragen hoe graag Gerrit Utopia wil winnen. Gerrit geeft aan dat ze genoegen moet nemen met zijn antwoord. Het ziet ernaar uit dat Shelley niet meer antwoorden krijgt en haar interview is hierbij gestopt. Gerrit is benieuwd wat er in haar notitieboekje staat. Shelley vertelt dat er belangrijke dingen in staan die ze niet met iedereen deelt. Op de vraag of ze het met hem wil delen zegt Shelley dat Gerrit wel de laatste persoon is met wie ze dit zal delen, omdat ze niet heel close waren. We waren ooit heel close he, zegt Gerrit. Hoe kan het dat dit allemaal veranderd is? Shelley geeft aan dat hij dit zelf heeft gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *