Shelley vraagt Jordie om een tweede kans

Shelley vraagt Jordie om een tweede kans

Jordie gaf gisteren bij Shelley aan dat hij niet wil deelnemen aan haar interview. Hij vond de vragen die ze hem gisteren stelde niet positief. Toch besluit Shelley nog een kans te wagen en hem met nieuwe vragen te interviewen. Jordie zit in haar kamer en gaat het interview aan. Shelley vertelt dat ze de vraag Wie vind jij in Utopia 2 het minst slim? heeft vervangen voor een andere vraag. Ik vind het goed van je dat je het aangeeft dat die wordt vervangen. Je start al helemaal goed, vertelt Jordie blij. Wat zal ze hem allemaal nog meer vragen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *