Andrea praat met Jessie over het evenement

Andrea praat met Jessie over het evenement

Morgen organiseren Jessie en Gerrit de Single Release Party en Jessie zit deze ochtend al vroeg achter de computer om de laatste dingen te regelen. Ik vind dit heel erg spannend, zegt hij tegen Andrea. Andrea wil weten of Jessie bang is. Voor het podium?, vraagt ze. Heb je vrees? Jessie antwoordt van niet. Nu niet, zegt hij met een kleine glimlach. Toch verwacht Jessie dat de spanning morgen wel toe zal slaan. Hij lijkt er in ieder geval wel heel veel zin in te hebben. Zullen de zenuwen bij Gerrit wel al toegeslagen hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry at 11:33

  Alles draait om Jessie en Gerrit ze denken echt al grote artiesten te zijn.
  Ze komen de kaarten aan de straatstenen niet kwijt, er zijn misschien 80 mensen die een kaartje gekocht hebben! De rest hebben ze allemaal weg gegeven, anders hadden er morgen maar 80 mensen gestaan.
  Laten we eerlijk zijn ze kunnen niet rappen en niet zingen, en het bewegen zeker van Jessie het ziet er niet uit!!!
  Meneer de betweter als je hem ziet staan op het podium, alleen al hoe hij een microfoon vast houdt! En dan die rare bewegingen met zijn handjes, dat deed hij in de videoclip ook!
  Dan beweegt zijn bovenlichaam een beetje naar voor en naar achter, en de rest van zijn lichaam beweegt niet!! Het ziet er zeer klungelig uit, en dan zit hij steeds aan zijn bovenkleding te plukken.
  Alles moet perfect zijn voor ze want ja nu draait het om eigen belang, en ja dan moet er gerent worden en kunnen ze zelfs Gerrit in beweging zien. Niet teveel want hij is al heel vlug moe!
  Het is en wordt een grote blamage die hele release party! Ze moeten gewoon lekker naar huis gaan en heel vlug als het even kan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *