Andrea noemt mede bewoner Gerrit walgelijk

Andrea noemt mede bewoner Gerrit walgelijk

Shelley en Andrea maken zich weer klaar voor de dag in hun kamer. Ondertussen wordt er bijgepraat. Hoor dit dan zegt Shelley. Andrea kijkt haar verrast aan. Shelley vertelt daarna dat Hiske net naar haar toe kwam en vertelde dat Gerrit vanochtend tegen haar zei dat hij heel erg verliefd op Shelley was. Ah meen je dit? vraagt Andrea. Shelley knikt. Wat walgelijk! gaat Andrea verder. Andrea en Shelley begrijpen dit niet van Gerrit, vooral omdat Shelley altijd gemeen tegen hem doet. Andrea begint wat later hard te lachen. Wat een clown! Echt wat een clown. What the f*ck is er mis met hem vervolgd Andrea. Shelley snapt het ook niet. Zal Gerrit nog steeds gevoelens hebben voor Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *