Shelley krijgt dansles voor haar act tijdens de release party van Gerrit en Jessie

Shelley krijgt dansles voor haar act tijdens de release party van Gerrit en Jessie

Shelley wacht vol verwachting voor de poort, want haar oude dansdocent komt haar vandaag dansles geven. Enige tijd terug heeft Shelley haar docent Dolores gecontacteerd. Ze wil namelijk graag dansen met het feest van Jessie en Gerrit, de Single release party. Shelley loopt samen met Dolores naar de sportschool om daar de dans uit te voeren. Shelley had aangegeven dat ze graag wil dansen op een nummer van Beyoncé. Ze is een grote fan van haar. Dolores zet vervolgens de muziek van Beyoncé aan en de warming-up gaat van start. Na de warming-up wordt de choreografie geoefend. Zal de dans van Shelley een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *