Merel is gefrustreerd over de organisatie van de ouderen dag en bespreekt dit met Jordie

Merel is gefrustreerd over de organisatie van de ouderen dag en bespreekt dit met Jordie

Merel is gefrustreerd. Ze vindt het erg dat er tot nu toe weinig aandacht is gestoken in de organisatie van de ouderen dag. Ze bespreekt haar frustraties met mede bewoner Jordie. Merel geeft aan dat zij het niet gaat redden om dit te organiseren. Ze vertelt verder dat ze gisteren drie keer heeft aangegeven bij Andrea en Alexandra, dat ze moeten voor een draaiboek. Met het draaiboek zouden ze dan eigenlijk vandaag met Merel kunnen gaan zitten, om te kijken hoe de dag van de ouderen dag verloopt. Ze hebben gewoon helemaal niks. Helemaal niks gaat Merel geïrriteerd verder. Volgens haar reageerden Andrea en Alexandra met dat het toch maar een ouderen dag is. Merel vindt dat Alexandra en Andrea niet hun handen met de vergadering hadden op moeten steken, om de ouderen dag te gaan organiseren. Jordie houdt zich gedeisd. Hoe denk jij dat de ouderen dag gaat verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *