Alexandra wil de naderende date van Jordie spannend maken

Alexandra wil de naderende date van Jordie spannend maken

Alexandra loopt de kamer in van Brandon. Ze vraagt aan Brandon of hij al iets geregeld heeft voor de date voor Jordie die aanstaande zaterdag al is. Brandon laat weten dat hij lampjes gaat ophangen aan de bar en een wijntje met een hapje regelt voor de date. Volgens Brandon wil Jordie de date simpel houden. Alexandra vindt dat het dan juist niet simpel gehouden moet worden. Je moet het juist helemaal over de top gooien. Dat hij het helemaal niet verwacht gaat Alexandra verder. Brandon geeft aan dat Jordie dat absoluut niet wil. Hij lijkt overstag te gaan en bespreekt met Alexandra een idee om een leerboekje te maken over kamasutra. Heb je geen massageolie vraagt Alexandra. Brandon kijkt om zich heen in zijn kamer. Ja hoor zegt Brandon en hij houdt de massageolie vast. Alexandra begint enthousiast te klappen. Zal Jordie de plannen leuk vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *