Brandon is blij als Astrid in Utopia 2 langskomt, ze komt alleen niet voor hem…

Brandon is blij als Astrid in Utopia 2 langskomt, ze komt alleen niet voor hem…

Hey wijffie roept Alexandra naar de poort. Astrid staat voor de poort en ze begroet Alexandra. Astrid heeft een tijd geleden met het feest van Merel, die toen één jaar in Utopia 2 was, Alexandra gebodypaint. Brandon was helemaal in de wolken toen hij de blonde dame zag. Gerrit regelde vervolgens een date voor Brandon met Astrid. Astrid loopt naar Brandon toe en ze begroet hem. Brandon vraagt hoe het met haar gaat. Astrid laat weten dat het wel goed gaat maar dat ze een beetje ziek is. Helaas is ze hier vandaag niet voor Brandon maar voor Dylan. Ze heeft namelijk een afspraak voor een tatoeage. Zal het een mooie tatoeage worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *