Jessie en Jordie maken zich zorgen en bespreken het gerucht van Mylène die zwanger zou zijn

Jessie en Jordie maken zich zorgen en bespreken het gerucht van Mylène die zwanger zou zijn

Er gaan geruchten rond dat Mylène zwanger zou kunnen zijn. Een paar bewoners denken dit omdat ze de laatste tijd veel op bed ligt en vaak vermoeid is. Gisteren hadden een paar bewoners het er met Jens over. Jens lijkt zich geen zorgen te maken omdat ze volgens hem een goede anticonceptie heeft. Toch maken Jordie en Jessie zich nog steeds zorgen om Mylène en ze bespreken het samen in de sportschool. Jessie geeft aan dat ze al maandenlang moe en ziekjes is. De laatste tijd is het erger, ziek en rugpijn vertelt hij. Denk jij… reageert Jordie geschrokken. Jessie weet het niet of ze zwanger is. Hij laat weten dat ze wel dezelfde symptomen heeft en dat hij haar de laatste tijd niet meer ziet roken. Jordie geeft aan dat ze al een lange tijd ook niet meer drinkt. Jessie vertelt lachend dat ze net haar twenty one dinner heeft gehad, met kipnuggets. Jordie en Jessie zien al helemaal een scenario voor zich met Mylène die een kind heeft. Jessie weet niet zo goed of hij naar haar toe moet gaan omdat ze niet heel goed met elkaar opgaan. Jordie merkt op dat Jens de enige zal zijn die informatie van haar krijgt. Hij denkt namelijk dat ze buiten Jens niemand vertrouwt. Jessie vertelt dat hij geen zwangerschapstest binnen heeft zien komen met bijvoorbeeld het afrekenen. Wat er niet is, kan komen zegt Jordie. Hij komt vanavond weer, de koerier reageert Jessie terug aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *