Is Mylène haar tijd in Utopia 2 aan het uitzitten?

Is Mylène haar tijd in Utopia 2 aan het uitzitten?

Het gerucht gaat over het terrein dat Mylène haar tijd in Utopia aan het uitzitten is. Gerrit wil afgelopen avond de waarheid bij Mylène naar boven halen. Mylène laat weten het erg moeilijk te hebben. Gerrit zou het zonde vinden als Mylène hun gezamenlijke avontuur, Utopia, negatief zou ervaren. Mylène wordt vervolgens emotioneel en moet huilen. Gerrit geeft haar een knuffel en biedt zijn hulp aan om Utopia positief voor haar af te sluiten. Gaat Mylène doorpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *