Shelley is woest, Merel weigert de camera te lenen

Shelley is woest, Merel weigert de camera te lenen

Merel zit afgelopen avond achter de computer te werken als Shelley aan haar vraagt of ze de camera mag lenen. Merel weigert de camera uit handen te geven. Wat een ellende ook weer zucht Shelley terwijl ze wegloopt. Merel gaat verder met haar werk alsof er niets aan de hand is. Wat een k*twijf. Ik walg zo van dat wijf. Mag lekker door de stront zakken zegt Shelley tegen zichzelf als ze onderweg is naar haar huisje. Uiteindelijk besluit Shelley opnieuw de camera aan Merel te vragen. Na wat doordrammen geeft Merel eindelijk toe. Echt, dat kind jongen. Heeft echt geen manieren fluistert Merel als Shelley wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 76    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:57

    Wat een kinderachtig stelletje zitten de ingezonden stukjes te lezen ze hebben al niets te doen want er reageerd niemand meer.Ga een Utopia nieuws lezen dan is het hier nog heilig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *