Jessie en Gerrit bereiden zich voor op de releaseparty

Jessie en Gerrit bereiden zich voor op de releaseparty

Vandaag is het zover, de releaseparty van Gerrit en Jessie a.k.a. Richman en Toffe Tony zal vanavond plaatsvinden in Utopia 2. De twee zullen vandaag een optreden geven, met als klap op de vuurpijl hun nieuwe track. Ze beginnen de dag goed in het atelier en oefenen nog even samen hun nummer Fame. Het nieuwe nummer Fame is op het lijf geschreven. In de track rappen ze over meiden, beroemdheid en geld. Gerrit en Jessie hebben hier hard voor geoefend en DJ Jean komt ook een plaatje draaien tijdens de releaseparty. Het belooft een avond vol entertainment te worden. Zal het ook een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *