Alexandra stapt op Mylène af voor een goed gesprek, de twee maken het weer goed

Alexandra stapt op Mylène af voor een goed gesprek, de twee maken het weer goed

Alexandra loopt naar het sanitairgebouw waar Mylène is. De twee kunnen het al een tijdje niet goed met elkaar vinden maar Alexandra wil daar verandering in brengen. Ze zegt dat ze het erg vervelend vindt hoe ze met elkaar omgaan en Mylène is het daarmee eens. Alexandra is daarom naar haar toe te gaan om haar excuses aan te bieden. Ze legt verder uit dat ze wel eens wat slechte woorden over haar heeft maar dat ze haar echt heel erg mag. Als er iets is, laten we er dan alsjeblieft rustig over praten voegt ze er nog aan toe. De twee knuffelen elkaar en het lijkt weer goed. Mylène vindt het erg lief van Alexandra dat ze dit doet. En Alexandra laat weten dat ze er de laatste tijd erg mee zit en daarom is ze even langs gekomen. Vervolgens maken ze samen het sanitairgebouw schoon.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *