De ouderen komen aan in Utopia 2 voor een gezellige middag

De ouderen komen aan in Utopia 2 voor een gezellige middag

Alexandra roept de bewoners bij elkaar, want de ouderen staan te popelen om er een leuke dag van te gaan maken. Andrea, Dylan en Jens begeleiden de ouderen naar de silo toe. Er staat namelijk een heerlijke lunch klaar. De bewoners nemen vervolgens de spullen van de ouderen aan en hangen alles netjes op. De lunch begint en de ouderen genieten van de heerlijke kippensoep van Mariska. Er hangt een gezellige sfeer tijdens het eten en Rietje, een van de ouderen grijpt haar kans om haar zangkunsten te laten horen aan tafel. Iedereen is onder de indruk en Rietje ontvangt een luid applaus. Er staat natuurlijk nog meer te gebeuren. Alexandra pakt de microfoon en introduceert het volgende onderdeel, de bingo! De winnaar gaat naar huis met een kistje, een Katie knuffel en een fles wijn. Maar niet alleen de winnaar gaat met een prijs naar huis. Alle ouderen gaan naar huis met een goodiebag met daarin de Utopia kalender. Na de bingo beginnen ze aan de karaoke onder het genot van een advocaatje. Het belooft een gezellige dag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *