Gaat Jessie zijn podiumvrees in bedwang houden?

Gaat Jessie zijn podiumvrees in bedwang houden?

Vanavond is het zo ver, de Release party van Jessie en Gerrit. De twee mannen werken hier al maanden naartoe en vanavond mogen ze dan eindelijk de nummers waar ze zo trots op zijn delen met het publiek. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Zo moeten er bijvoorbeeld nog wat dingen gedaan worden aan het podium, waarbij Franny een handje meehelpt. Terwijl Jessie, Gerrit en Franny bezig zijn met het podium, vindt in de silo de ouderen dag plaats. Het is een en al gezelligheid in de silo, want de ouderen worden vermaakt met een potje bingo onder het genot van een lekker advocaatje. Zal Jessie vanavond zijn podiumvrees in bedwang kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *