Jens zet een bijzondere tatoeage op zijn knie

Jens zet een bijzondere tatoeage op zijn knie

Het is een spannend moment voor Jens. Hij zit namelijk op de stoel bij Dylan, hij krijgt een tatoeage. De tatoeage die hij krijgt zal de vorm krijgen van een smiley. Brandon, Mylène en Jordie kijken toe. Nadat Dylan de smiley heeft voorgetekend op de knie van Jens kan Dylan beginnen. Nog voordat er begonnen wordt met het zetten van de tatoeage vraagt Jens wat de beste zitpositie is. Gewoon, chill antwoordt Dylan. Daarna begint hij. Jens vindt het plaatsen van de tatoeage geen comfortabel gevoel en laat dat ook aan de anderen merken. Hoe gaat het eindresultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *