Merel en Alexandra willen twee evenementen op een dag doen

Merel en Alexandra willen twee evenementen op een dag doen

Merel en Alexandra zitten achter de computer. De twee krijgen een e-mail binnen. De e-mail komt van een bezoek in het kader van de ouderen dag. O, wat leuk onderbreekt Alexandra Merel als ze aan het voorlezen is. Ja, maar we hebben ook een evenement vertelt Merel. En zegt daarbij ook dat dat wel heftig wordt. Er komen ongeveer veertien personen langs. Als Merel klaar is met lezen zegt ze wel super leuk, hoor. Alleen dat vergt een hele goede organisatie. Volgens Alexandra moet het goed te regelen zijn er zijn genoeg mensen die niks doen hiero, die we dan ook gelijk aan het werk kunnen zetten benadrukt ze. Het tweetal is meteen enthousiast. Gaan we met zijn allen even knallen zegt Alexandra. Zal het bezoek een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *