Stoptober is in Utopia 2 niet zinvol, een aantal bewoners stoppen er alweer mee

Stoptober is in Utopia 2 niet zinvol, een aantal bewoners stoppen er alweer mee

De bewoners ondervinden aan het begin van deze nieuwe maand wat tegenslagen. Andrea kwam een aantal dagen geleden met het idee om alle bewoners in oktober te laten stoppen met roken. Veel bewoners waren enthousiast over het idee maar het lijkt moeilijker dan gedacht. Gerrit stopt al voordat hij is begonnen en ook Jessie heeft duidelijk moeite met het stoppen. Franny geeft bij Jessie aan zich er niet lekker door te voelen. Andrea biedt zich aan als beschermengel voor de twee beginnende stoppers. Jordie kan zijn lach niet inhouden wanneer hij een chagrijnige Jessie ziet. Andrea waarschuwt Jordie om Jessie niet te pushen dit omdat hij op springen staat. De hulp van Andrea lijkt tevergeefs dit omdat Jessie de eerste sigaret alweer heeft opgestoken. Hoeveel bewoners zullen uiteindelijk stoppen met roken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *