Jessie heeft spijt dat hij zichzelf heeft voorgedragen tijdens het kisten spel

Jessie heeft spijt dat hij zichzelf heeft voorgedragen tijdens het kisten spel

Gisteren stonden er opeens drie kisten op het terrein. De bewoners moesten vervolgens unaniem een keuze maken wie er nog eenmalig een familiebezoek zou krijgen. Uiteindelijk is er voor Jordie gekozen, tot grote teleurstelling van Jessie. Ben je nog steeds heel erg teleurgesteld? vraagt Hiske als ze afgelopen avond samen met Jessie over het terrein loopt. Jessie antwoordt van niet en hij laat weten dat hij het wel al verwerkt heeft. Ik denk dat ik wel een beetje moe ben van dat verdrietig zijn vanmiddag legt hij verder uit. Hiske vertelt dat ze het mooi vond dat Jessie vanmiddag zijn emotie liet zien. Ik heb spijt dat ik mezelf naar voren heb geschoven zegt Jessie te neergeslagen. Dat doe ik niet meer. Ik wist toch al dat het me niet gegund was benadrukt hij. Hiske hoort het verhaal van Jessie aan. Ik vind het stoer zegt ze als hij uitgepraat is. Ik voelde me ook wel een beetje schuldig. Toch lijkt Jessie er vrede mee te hebben dat de keuze op Jordie is gevallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry at 10:09

    Ja hoor hij moet weer het zielige ventje uithangen! En hij zit weer goed in zijn slachtofferrol de arme ik rol. Die vent weet overal wel weer een draai aan te geven, als het maat goed uit komt voor hem zelf!
    Het misgunnen daarvoor moet hij eens in de spiegel kijken, dat is de persoon die een ander niets gunt het is altijd ikke ikke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *