De bewoners uit Utopia gaan uit hun dak tijdens een rollerdisco

De bewoners uit Utopia gaan uit hun dak tijdens een rollerdisco

De bewoners hebben er afgelopen avond een gezellige avond van gemaakt. Hiske heeft namelijk een rollerdisco georganiseerd. De silo wordt omgetoverd tot een disco en de rolschaatsen staan klaar voor alle bewoners. Nadat iedereen zich klaar heeft gemaakt, wordt de muziek aangezet en kan er gerolschaatst worden. Er wordt hard meegezongen en de bewoners lijken er de grootste lol in te hebben. Niet iedereen doet mee. Jessie, Gerrit en Mariska zijn druk aan het werk achter de computers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *