Jessie is woedend op Gerrit, hij begrijpt niet waarom zijn vriend niet achter hem staat

Jessie is woedend op Gerrit, hij begrijpt niet waarom zijn vriend niet achter hem staat

De kisten zorgen voor een hoop commotie in Utopia 2. Er moet een keuze gemaakt worden over wie het familiebezoek gaat krijgen. Na lang discussiëren is er unaniem besloten dat Jordie zijn familiebezoek zal krijgen. De meeste bewoners zijn hartstikke blij voor Jordie, op een paar na. Jessie is woedend dat hij zijn familie niet kan zien. Zijn opa heeft laatst een heftige operatie gehad en Jessie zou hem heel graag weer willen zien. Hij is vooral boos omdat Gerrit niet voor hem heeft gekozen. Wat voor een vriend is Gerrit, vuile t*fushond zegt Jessie. Dit is niet de eerste keer hè reageert Merel. Gerrit vindt het heel erg vervelend dat Jordie geen familiebezoek heeft gehad maar hij wil dat iedereen zijn of haar familie kan zien. Maar we staan toch altijd achter elkaar? eindigt Merel het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *