De bewoners van Utopia vullen hun lijsten in voor Ranking The Utopianen

De bewoners van Utopia vullen hun lijsten in voor Ranking The Utopianen

Vanavond is er weer een nieuwe Ranking the Utopianen georganiseerd. Merel en Gerrit zijn druk bezig met de voorbereidingen, want zij presenteren het. De twee delen papieren uit die de andere bewoners in kunnen vullen. Op basis daarvan wordt een Ranking the Utopianen lijst gemaakt. Ik vind het erg leuk dat jullie dit doen reageert Jordie enthousiast. Merel vraagt of het over ongeveer een uurtje af kan zijn. Ze moeten natuurlijk nog alles op een rijtje zetten voor er een uitslag is. De bewoners gaan gelijk aan de start. Wie zal de eerste plek bemachtigen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *