Shelley kan zich niet vinden in Jessie zijn tekst voor Utopia magazine en spreekt hem aan

Shelley kan zich niet vinden in Jessie zijn tekst voor Utopia magazine en spreekt hem aan

Shelley en Hiske zijn bezig met de laatste stukken voor het Utopia Magazine. Hiske leest nog eens Jessie zijn aangeleverde teksten door. Ze vindt dat hij niet echt te herkennen is in de anekdotes die hij vertelt. Ja, hij is hier een ander persoon dan dat hij buiten is reageert Shelley. Hiske moet lachen en laat weten dat ze zich er maar niet te druk over moet maken. Jij hebt het toch niet geschreven zegt ze. Al kan ik me wel voorstellen dat jij je hier druk over maakt, omdat je hier tijd en energie in hebt gestoken voegt ze eraan toe. Shelley besluit naar de silo te lopen en nog even de teksten met Jessie door te spreken. Hij is het niet helemaal eens met de feedback van Shelley. Na een korte discussie gaat hij toch overstag. Misschien moet ik er dan nog iets aan veranderen of eraan toevoegen zegt hij. Waar zou Jessie over geschreven hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *