De bar is sinds het laatste evenement nog niet opgeruimd, Jordie uit zijn frustraties erover

De bar is sinds het laatste evenement nog niet opgeruimd, Jordie uit zijn frustraties erover

Jordie stapt de bovenverdieping van de silo binnen. Ik denk dat we geen bestelling kunnen doen bij de groothandel begint hij het gesprek tegen Merel. En vertelt verder dat hij heeft gevraagd aan de andere bewoners waarom de bar niet is schoongemaakt na het evenement. Hij kreeg als antwoord te druk. Hij denkt dat de mensen die verantwoordelijk waren voor de bar bij het laatste evenement hun handen ervan af hebben getrokken. Lekker makkelijk hè? reageert Merel. Het enige dat Jordie met de bar te maken heeft gehad was dat hij daar crêpes maakte. Zal de bar op tijd worden opgeruimd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *