Hiske heeft een feestelijke mededeling voor de groep

Hiske heeft een feestelijke mededeling voor de groep

De bewoners worden bij elkaar geroepen voor de silo. Hiske heeft namelijk een leuke mededeling. Gisteren was de 500ste dag Utopia 2 en er is een leuk feestje voor gepland. Ze verzoekt dat iedereen in zijn of haar leukste en nette kleding komt, na het avondeten. Dan kan het avondprogramma beginnen. Hiske verteld verder dat vanavond een nieuwe Ranking the Utopiaan wordt gehouden. Deze wordt gepresenteerd door Merel en Gerrit. De bewoners zijn erg enthousiast en er wordt gejuicht. Merel en Gerrit hebben nog wel een mededeling. Dit is namelijk de laatste editie van Ranking the Utopiaan. Wie zal er winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *