Er zijn problemen met de teksten van Utopia magazine, komt het nog op tijd af?

Er zijn problemen met de teksten van Utopia magazine, komt het nog op tijd af?

Jessie, Hiske en Merel zitten in de silo bij de computers. Ze zijn aan het werk voor het Utopia magazine, die Shelley het liefst vandaag klaar heeft. Haar deadlines zijn op dinsdag dus ze is de afgelopen tijd druk bezig geweest om het magazine zo snel mogelijk af te krijgen. Hiske schrijft een stuk over het huisje maar ze lijkt tegen een aantal problemen aan te lopen. Zo weet ze niet hoe de pagina goed gevuld moet worden. Het is volgens haar een stukje schrijven over een huisje en ze zou niet weten wat ze er nog meer over moet vertellen. Jessie zegt dat ze het gewoon moet laten en de foto groter moet maken. Uiteindelijk raakt de informatie op voegt hij eraan toe. Daarnaast lijkt Hiske de schrijfstijl niet te begrijpen. Jessie en Merel schrijven in de ik vorm maar dat leek Hiske juist geen goed plan. Volgens Hiske kan het magazine verwarrend worden door de verschillende schrijfstijlen. Merel kijkt op de computer en ze bekijkt de andere interviews. Merel komt erachter dat Shelley veel spelfouten maakt en dat de artikelen moeilijk te lezen zijn. Ook lijkt Shelley opzettelijk stukken uit interviews weg te laten, die mogelijk wel belangrijke informatie kunnen zijn. Zal het magazine snel klaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *