Mariska heeft plannen rondom de schoonmaak

Mariska heeft plannen rondom de schoonmaak

Mariska is in de silo samen met de gasten van de b&b. De dames praten over Utopia 2 en één van de gasten vraagt hoe het met de huishoudelijke taken zit. Mariska legt uit dat iedereen zijn eigen taak heeft, maar dat bijna niemand zich aan het schoonmaakrooster houdt. Ik denk dat ik hem er wel weer in ga gooien, vertelt Mariska over het rooster. Als mensen niet een taak hebben, dan doen ze het ook niet. Je kan hier heel de dag opruimen. De gasten moeten lachen. Zal Mariska het rooster bespreken met de andere bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *