Dylan heeft zojuist weer een tatoeage geplaatst

Dylan heeft zojuist weer een tatoeage geplaatst

Er zijn twee gasten die in de B&B verblijven, maar één van de bezoekers heeft ook een tatoeage laten plaatsen door Dylan. Hij is net klaar. De tatoeage is op de achterkant van de nek van de bezoeker geplaatst dus ze kan hem zelf niet zien, ze vraagt aan de andere bezoeker hoe hij is geworden. Hij is gaaf. Hij is mooi. reageert ze. Mylène zit er ook bij en die komt op het idee om een spiegel te halen zodat de tatoeage in de spiegel gezien kan worden, echt tof. Thanks,  zegt de bezoekster als ze het kunstwerk eindelijk ziet. Terwijl Dylan een folie aanbrengt op de tatoeage praten ze nog even verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *