Het lukt Jordie niet Franny haar instructies op te volgen

Het lukt Jordie niet Franny haar instructies op te volgen

Franny en Jordie zijn druk bezig met hun dansoefeningen. De twee bewoners doen deze oefeningen ter voorbereiding op het Love is Love festival. Als Franny een pas voordoet die zij, stap wip, noemt probeert Jordie haar na te doen, Franny barst in lachen uit. Dit is toch waanzin, zegt Jordie, waarom kan ik niks met voeten? Ik weet het oprecht niet, waarom kan ik niks met mijn voeten? Even later probeert hij de pas nog een keer, waar heb ik voor getekend? vraagt hij zichzelf hardop af. De twee bewoners lijken er enorm veel plezier aan te beleven. Hoe zal het optreden verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *