Ontstaat er verdeeldheid in de groep?

Ontstaat er verdeeldheid in de groep?

De bewoners zijn net klaar met eten, Franny en Jordie lopen samen naar het huisje van Jens en Mylène. Het gesprek gaat meteen over de andere bewoners. Ze zijn van mening dat ze de andere bewoners niet meer goed kunnen vertrouwen. Op wie ik eerst kon bouwen, heb ik gewoon niet het gevoel meer dat dat kan, legt Franny uit. De twee bewoners komen het huisje binnen en Jordie begint over dat het turfsysteem niet goed werkt. Hij is radeloos en vraagt zich af of het misschien maar afgeschaft moet worden. Er zijn namelijk bewoners die van mening zijn dat het zakgeld niet eerlijk gaat. Jordie is er een beetje klaar mee. Alexandra komt binnen en het onderwerp veranderd terug weer terug. Alexandra heeft het gevoel dat Franny een beetje buiten wordt gesloten. Ze zijn van mening dat het een beetje verdeeld is in groepjes, en dat die groepjes dan minder omgaan met de rest. Maar ze zeggen dat er ook zeker bewoners zijn die dat niet doen. Wat vind jij, is het verdeeld in groepjes?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *