Hiske deelt haar goede nieuws met Jordie

Hiske deelt haar goede nieuws met Jordie

Over iets minder dan een week is het zover. Het Love is Love evenement zal aankomende vrijdag plaatsvinden in de mini samenleving. De voorbereidingen zijn in volle gang en Hiske heeft vandaag goed nieuws gekregen. Ze mag trouwambtenaar zijn op het evenement. Nadat ze dit goede nieuws heeft gehoord stormt ze meteen naar Jordie toe die in de tattooshop ligt. Ik krijg hulp om trouwambtenaar te zijn, vertelt Hiske enthousiast. Yes, lekker meid, reageert Jordie. De bedoeling is om een bruiloft te organiseren met een beetje comedy erbij. Ze gaan namelijk ook snoepringen als trouwringen gebruiken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *