De deadline komt steeds dichterbij, zal Shelley het magazine op tijd af hebben?

De deadline komt steeds dichterbij, zal Shelley het magazine op tijd af hebben?

Shelley is de afgelopen tijd veel bezig geweest met het Utopia magazine. De deadline komt al snel dichtbij, ze heeft nog maar drie dagen de tijd. Daarom werkt ze nu extra hard en vraagt ze de bewoners om hulp.  Eerst wil Shelley graag een foto van Jessie bij het podium. Jessie denkt goed mee en zegt dat het beter is om het een andere dag te doen als het weer wat mooier is. Er worden toch wat foto’s gemaakt voor de zekerheid. Ze fotografeert ook Jordie, Mylène en Jens samen. Gaat Shelley het Utopia magazine op tijd afkrijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *