Dit is er allemaal gebeurd tijdens de feestavond van 13 oktober

Dit is er allemaal gebeurd tijdens de feestavond van 13 oktober

Eergisteren was het de 500ste dag in Utopia 2, dus afgelopen avond was het feest. Om de stemming er een beetje in te brengen spelen ze eerst een spel, Ranking The Utopianen. Merel en Gerrit presenteren het samen en er wordt veel gelachen door de bewoners. Er komen namelijk veel pittige stellingen voorbij. Wie kan er het langst zonder seks? vraagt Merel lachend. De meningen verschillen maar uiteindelijk komt Brandon op één. Bij elke stelling legt één van de bewoners uit waarom hij of zij de ranglijst zo heeft samengesteld. Merel vraagt zich daarna af hoe sommige bewoners al zo lang zonder seks in Utopia 2 leven. Hiske begint hard te lachen en antwoordt dat ze daar geen commentaar op gaat geven. Mylène is uiteindelijk de grote winnaar van de avond. Ze heeft de meeste ranglijstjes goed ingeschat. Morgen om acht uur mag jij jouw grote prijs ophalen, een gembershot roept Gerrit. Ze krijgt een groot applaus van de rest en de afterparty gaat van start.

Het feest barst los en alle bewoners zijn aan het dansen. Franny lijkt het niet helemaal naar haar zin te hebben en gaat na een tijdje aan de kant zitten. Af en toe kijkt ze richting Gerrit maar die lijkt haar blik niet meteen te beantwoorden. Hij heeft vooral oog voor Shelley die uitbundig aan het dansen is. Buiten vraagt Gerrit aan Franny wat ze van het feestje vindt. Niet helemaal mijn muziek, denk ik antwoordt Franny. Niet lang daarna besluit ze naar bed te gaan. Veel bewoners volgen haar daarna en maken zich klaar voor de nacht. Dylan en Andrea blijven over aan tafel in de silo en zijn aan het speculeren over de finale. De twee zijn benieuwd wanneer de nominatierondes plaats gaan vinden. Ik ben bijna bang, omdat we nu zo’n fijne avond samen hebben gehad, dat dat een slecht voorteken is zegt Andrea. Dylan laat weten dat je het uiteindelijk nooit weet en het maar over je heen moet laten komen als bewoner. Shelley maakt zich na het feestje zorgen over de vergadering van morgenochtend. Ze denkt dat Mariska niet meer mee gaat helpen aan het Utopia Magazine. Ze is vandaag weer niet naar me toegekomen vertelt Shelley aan Andrea en Dylan. Ze maakt gewoon geen tijd voor me. Ze heeft vandaag de hele dag zitten puzzelen voegt ze eraan toe. Zal het straks aan bod komen tijdens de vergadering? We komen er vast en zeker op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 118    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *