Gerrit vindt Jens en Shelley de twee meest onwelwillende mensen in Utopia 2

Gerrit vindt Jens en Shelley de twee meest onwelwillende mensen in Utopia 2

Gerrit heeft de afgelopen dagen de bewoners opgetrommeld om te playbacken op zijn nummer Fame. Dit werd vervolgens door hem vastgelegd op camera en heeft hij vervolgens leuk achter elkaar gemonteerd. Gerrit is van plan om de vergadering van vandaag te openen met deze video. Dit laat hij weten aan Hiske, Jessie en Mariska. Vervolgens moet hij ook even zijn beklag kwijt aan hen. Er zijn namelijk twee mede bewoners geweest die niet mee wilde doen met dit project namelijk Jens en Shelley. Gerrit is hier nogal geïrriteerd over. Dat zijn nu weer de twee meest onwelwillende mensen op het Utopia terrein, dat blijkt wel weer vindt hij. Als Shelley iets wil, dan moet het allemaal direct voegt hij eraan toe. Mariska zegt op haar beurt dat het playbacken ook niet haar favoriete bezigheid was, maar geeft Gerrit helemaal gelijk. Het gaat om de promo, toch? eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 11:34

    Gerrit zegt ook vaak dat hij niet meedoet en ver der ga naar Utopia nieuws daar staat precies hoe iedereen ober U2 denkt.Gelukkig ben ik niet de enigste met zo’n mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *