Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 14 oktober

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 14 oktober

De bewoners beginnen de dag met een lach, want het is weer tijd voor de vergadering op maandag. Gerrit begint de vergadering met een verrassing voor zijn mede bewoners. Hij heeft een video gemonteerd waarbij alle bewoners playbacken op het nummer Fame. Tijdens het afspelen van het nummer liggen de bewoners in een deuk van het lachen. Ter promotie van het Love is Love festival moet Jordie kiezen tussen drie kistjes waar een opdracht in zit. Jordie zal echter eerst de silo moeten verlaten, zodat de bewoners de kistjes kunnen vullen met een opdracht. Wanneer Jordie terugkeert maakt hij een keuze tussen de drie kistjes. Jordie vertelt hardop de opdracht voor. Najaarsduik in de vijver, maak een sprong op de steiger roepend Fierce meid en spring galant de vijver in vertelt Jordie. De bewoners juichen en ook Jordie lijkt er zin in te hebben. Jordie kondigt vervolgens de artiesten van het festival aan door middel van filmpjes. De vergadering wordt voortgezet met het bespreken van de financiën. Na de commotie rond de B&B bij de vorige vergadering waren de bewoners positief over hoe het afgelopen weekend verliep. Mylène deelt de door haar en Mariska opgestelde regels voor de B&B mee. Shelley en Hiske melden dat alle interviews met uitzondering van Mariska al zijn afgenomen voor het Utopia Magazine. Jordie stelt voor om de deadline naar later te zetten, zodat ze grondig alle teksten kunnen nalopen op spellingfouten. Shelley wil zich echter aan de deadline van morgen houden. Jessie, Andrea, Mariska ondersteunen Jordie in zijn idee. We zijn al een heel eind zegt Jessie maar de bewoners zijn het er over eens dat het tijdschrift netjes aangeleverd moet worden. Niet lang daarna zit de bespreking erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *