Merel en Gerrit willen samen een show gaan opnemen in Utopia 2

Merel en Gerrit willen samen een show gaan opnemen in Utopia 2

Merel en Gerrit willen samen een show gaan opnemen in Utopia 2. Daarvoor willen ze de DJ booth ombouwen tot een presenteerdesk. Tijdens de vergadering vertelt Merel wat meer over hun plan. Zo zal de show bestaan uit een deel gossip nieuws maar ook haar vlogs komen voorbij. Eventueel is het ook leuk om wat met interviews te doen. Het moet echt een show worden. Daarom wil ik dus ook graag zo’n setting nabootsen legt ze verder uit aan de andere bewoners. Naast de presenteerdesk zou een groot achtergrondscherm dus ook mooi aansluiten. Merel vraagt vervolgens of enkele kosten misschien gedekt kunnen worden door gebruik te maken van haar droomgeld. Een bedrag wat gereserveerd is om een droom van een bewoner te verwezenlijken. De andere bewoners vinden het een leuk idee. Merel geeft aan dat ze het kostenplaatje eens gaat bekijken en er dan op terugkomt. Denken jullie dat de show er komt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *