Shelley wil weten waarom Mariska niet meewerkt aan Utopia magazine

Shelley wil weten waarom Mariska niet meewerkt aan Utopia magazine

Morgen is de deadline voor het Utopia Magazine en Shelley is nog steeds niet helemaal klaar. Ze weet nog steeds niet wat ze nu met de voorkant van het tijdschrift aan moet. De meningen verschillen namelijk enorm. Zo wil Hiske een eend op de voorkant, Merel en Jordie een foto van zichzelf en Brandon zou juist graag een foto van de silo willen. Shelley besluit een ronde langs alle bewoners te maken en dan een beslissing te maken. Daar wordt ze echter ook niet heel veel wijzer van. De rest van de bewoners weten het allemaal niet zo goed. Sommige mensen willen samen op de cover en anderen willen juist graag een foto van de dieren. Mariska is het eigenlijk nog steeds niet eens met de beslissing om een tijdschrift te maken en wil haar cover juist blanco. Shelley besluit uiteindelijk een gesprek met haar aan te gaan. Het valt haar op dat Mariska niet enthousiast wordt van het magazine. Ik vond gewoon de vragen die je in de eerste instantie stelde niet echt hoogstaand zegt Mariska tegen haar. De antwoorden die ik op sommige vragen had gegeven, hadden andere bewoners onderuit gehaald. Dat ga ik gewoon niet doen voegt ze eraan toe. Shelley neemt nog een keer het interview met haar door en legt uit waarom ze sommige vragen heeft gesteld. Mariska geeft dan aan dat Jessie haar gewoon de vragen gaat stellen. Zo krijgt Shelley alsnog de input voor haar magazine.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *