Jordie springt, op aandringen van een Utopia fan de vijver in

Jordie springt, op aandringen van een Utopia fan de vijver in

Hiske loopt lachend de gym in met een brief voor Jordie. Een van de kijkers thuis vindt dat hij zijn afspraken niet nakomt. Eerder tijdens de vergadering is namelijk besloten dat hij ter promotie voor zijn Love is Love event in de vijver zou springen. Dat is tot zover nog niet gebeurd. Jordie begint heel hard te lachen. Nou, ik denk dat ik dan maar meteen mijn zwembroek aan ga doen zegt hij. Franny en Hiske lopen joelend en klappend achter hem aan. Najaarsduik roept Franny over het terrein. De bel wordt geluid en de andere bewoners komen allemaal aan de rand van het water staan. Jordie doopt nog even een grote teen in het water en besluit dan maar de sprong te wagen. Fierce meid roept hij naar de vlogcamera van de bewoners terwijl hij met een grote plons in de vijver springt. De andere bewoners geven hem een daverend applaus. Wat vinden jullie van Jordie zijn actie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *