Franny voelt zich buitengesloten en spreekt Merel aan

Franny voelt zich buitengesloten en spreekt Merel aan

Franny loopt met een ernstig gezicht de silo in. Ze vraagt of ze even met Merel kan praten. Er zit haar namelijk al een aantal dagen iets dwars. Afgelopen weekend toen we B&B gasten op bezoek hadden, aten jullie gezamenlijk in de yurt met een klein groepje begint ze. Ik voel me gewoon sindsdien best wel buitengesloten voegt ze eraan toe. Met het groepje doelt Franny op Jessie, Merel, Gerrit en Mariska. Merel reageert geschrokken. Ze had helemaal niet door dat Franny zich zo voelde en ze vraagt waarom ze niet eerder iets heeft gezegd. Ik dacht dat jullie het vast niet expres deden, dus ik liet het even gaan legt ze uit. Maar met het oog op de finale is het toch belangrijk voor mij om te weten wat ik aan jullie heb. Ze heeft het gevoel dat de vriendschap met Merel niet altijd van twee kanten komt. Merel legt vervolgens uit dat ze het niet gezellig vonden in de silo en toen gezamenlijk naar de tent zijn gewandeld. Dat had niets te maken met Franny als persoon. Waarom loop je dan gewoon niet ook meteen naar de tent op zo’n moment? vraagt Merel. Franny geeft aan dat dat niet veilig voelde. Merel zegt dat ze zich totaal niet druk hoeft te maken daarover. Ze gaan samen als groep naar de finale. Maakt Franny zich terecht zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *