Shelley is het zat, Mariska krijgt nog één kans om mee te doen aan Utopia magazine

Shelley is het zat, Mariska krijgt nog één kans om mee te doen aan Utopia magazine

Al de gehele dag is Shelley bezig met de laatste voorbereidingen voor het tijdschrift. Mariska is haar laatste interviewkandidaat maar haar voor een gesprek strikken blijkt moeilijker dan gedacht. Eerder vandaag werd er door Shelley besloten dat Jessie dan het interview met Mariska zou afronden. Dat idee is inmiddels van de baan, want Jessie geeft aan hier geen tijd voor te hebben. Shelley stapt op Mariska af en ze vraagt of ze wellicht toch het interview met haar wil doen. Mariska stemt toe maar ze geeft aan dat het pas na zessen kan omdat ze nu druk is. Shelley loopt gefrustreerd weg en ze laat weten dat ze dat jammer vindt. Jij werkt ook vaak niet mee antwoordt Mariska boos. Dat laatste gesprek met Mariska is voor Shelley de druppel. Als ze na zes uur nog niet naar mij toe loopt, dan komt ze niet in het tijdschrift zegt ze tegen Hiske. Ik ben er klaar mee benadrukt ze. Zal Mariska vanavond naar Shelley toekomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Truus at 07:40

    Wat wil Shelley eigenlijk, bereiken. Alleen maar kkke ikke ikke. En dan dat sjagerijnige smoelwerk van haar . Kan geen lachje af. Wat moet dat later in de buitenwereld. Wil er dz nog iemand met haar werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *