Jordie helpt Shelley een handje met het magazine, de deadline komt steeds dichterbij

Jordie helpt Shelley een handje met het magazine, de deadline komt steeds dichterbij

Shelley is afgelopen avond druk bezig geweest aan het magazine. Deze moet vandaag klaar zijn en daarom besluit Jordie haar te helpen. Dit voelt best wel als een school deadline, waarbij je echt veel te laat bent begonnen zegt Jens die op de andere computer zit. Jordie en Shelley zijn druk bezig met de vormgeving. Het lijkt erop dat Mariska een andere plek krijgt in het magazine. Als zij niet naar mij toekomt voor het interview, dan gaan we iets anders verzinnen zegt Shelley geïrriteerd. Ik ben tot drie keer naar haar toe geweest. Ik vind het wel een beetje genoeg voegt ze eraan toe. De twee gaan voortvarend te werk en de opmaak lijkt bijna helemaal klaar te zijn. Volgens Shelley moeten alleen de teksten nog nagekeken worden door de bewoners. Ze wil het magazine namelijk hoe dan ook morgen naar de drukker sturen. Zal het magazine op tijd klaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *