Maakt Gerrit zich zorgen om zijn ex Shelley?

Maakt Gerrit zich zorgen om zijn ex Shelley?

Shelley en Adriaan hebben een tijdje geleden een date met elkaar gehad. Adriaan lijkt Shelley wel interessant te vinden maar of dit andersom ook het geval is betwijfelen een aantal bewoners. Gerrit de ex van Shelley, bespreekt deze situatie afgelopen avond met Christel. Shell ziet helemaal niets in Adje geeft Gerrit aan. Daar ben ik van overtuigd voegt hij eraan toe. Christel geeft op haar beurt aan dat Shelley de mannelijke aandacht van Adriaan wel leuk vindt. Het interesseert mij ook niet zoveel probeert Gerrit vervolgens aan te geven. Zou Gerrit stiekem toch een beetje balen van deze situatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *