Adriaan brengt de nacht samen door met Christel en Hiske

Adriaan brengt de nacht samen door met Christel en Hiske

Adriaan gaat altijd op tijd naar bed en daarom besluiten Hiske en Christel afgelopen avond Adriaant alvast mee te nemen naar hun slaapplek. De drie gaan namelijk gezellig onder de sterrenhemel slapen. Vind je het romantisch vraagt Hiske aan Adriaan. Adriaan antwoordt dat hij geen romantische gevoelens heeft maar hij vindt het wel leuk. Als de drie onder de dekens liggen, slaat Christel haar arm om Adriaan heen. Ik weet niet waar ik ze moet laten lacht ze. Ook Adriaan moet nu lachen. Je neemt het er wel meteen van hè voegt hij eraan toe. Je denkt een man in mijn bed en hatsikidee. De nacht is in ieder geval gezellig verlopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *